Bootfitting

Wij zijn een van de weinige resterende erkende  bootfitters in ons land. Wat het probleem ook is, van waar jouw schoen ook komt, wij helpen je verder!

 

Hieronder kan je kijken naar alle lagen waarop gebootfit kan worden:

de zooltjes

de binnenschoen

de buitenschoen

 

 

De basis van alles: custom made zooltjes

3D-geprinte zooltjes

Als eerste en (voorlopig) enige in België kan je bij pure pj en Bonte's Boardshop terecht voor 3D geprinte zooltjes. 3D geprinte zooltjes zijn dé revelatie op het vlak van customizing. 
Wij scannen jouw voeten en in functie van de sport, jouw geslacht en gewicht wordt het zooltje op maat geprint in de fabriek. 8 dagen later is jouw unieke zooltje klaar. Vorm, stijfheid, isolatie,... alles wordt aangepast en de gegevens worden versleuteld bewaard. Zo kan je altijd extra zooltjes laten maken, eventueel voor een andere sport (skiën, lopen, tennis, golf,...). Je kan ze zelfs links of rechts apart laten bijmaken, als de hond er een verorberd heeft bv.
Los van het verbeterde comfort is eigenlijk het grootste voordeel van deze nieuwe zooltjes dat je perfect recht op de latten staat, waardoor je een nooit geziene krachtoverdracht bekomt. Hoe? Er is geen enkele kans op afwijkingen tijdens het vormingsproces, waardoor het resultaat gegarandeerd goed is.
Een bijkomend voordeel is dat ze extra warm zijn. Tussen de honingraten, die we trouwens ook voor jou aanpassen, zit lucht en dit is nog altijd de beste isolatie. 
Dus beter skiën én meer comfort: yes!

Sidas Flash fit zooltjes

 

 

 

 

 

 

It is possible to produce 75% made-to-measure insoles in just a few minutes thanks to the Sidas Flashfit™ technology.

 

Pre-moulded insoles are heated and adapted to your feet. 75% of the insole is entirely customised for your foot, the other pre-moulded part does not vary during heating. Comfort and strength for your feet.

Thermo binnenschoenen

sidas central high
Sidas central high

 

 

Designed for alpine skiing and ski touring (high boots with 4 buckles). With its new internal design in black micro-fur the boot liner offers skiers softness and comfort.

Sidag overlap
Sidas overlap

 

 

 Warm en gezellig, zo kan je deze liner het best omschrijven. Als je thuis ook graag met een dekentje voor de haard zit, zal je je in deze liner onmiddellijk goed voelen. 


Fischer Vacüum Fit