Welkom op de bestelpagina voor de interclubkledij van KTC Diest.

 

We hopen van harte dat de interclub snel mag starten. We gaan er zoals elk jaar voor zorgen dat jullie er piekfijn uitzien!

Jullie krijgen net als andere jaren een mooie korting aangeboden door Pure Pj.

 

Enkele praktische tips voor het bestellen:

- Maak 1 bestelling per speler zodat er geen namen op de verkeerde sweaters gedrukt worden. Plaats de bestelling op de naam van de speler en controleer dat deze juist geschreven is (dus op de naam van je kind en niet van jezelf). Voor meerdere familieleden maak je meerdere bestellingen.

- Vergeet niet om onderaan "naam op de sweater" aan te kopen wanneer je graag hebt dat de naam op de sweater gedrukt wordt.

- Deze kledij wordt allemaal bedrukt met de logo's van KTC Diest en Pure Pj en zijn bijgevolg alleen te bestellen door de leden van KTC Diest.

- De levering wordt verwacht rond half april in de winkel, u zal hiervan verwittigd worden. Alle bestellingen moeten opgehaald worden bij Pure Pj.

- Bestelde kledij kan niet gewisseld worden. Als je twijfelt over de maten, dan neem je contact op met Pure Pj via 013336006 of info@pure-pj.be.

- De kledij staat per groep heren, dames, jongens, meisjes. Eenzelfde speler kan natuurlijk ook een volwassen shirt en een kindershort kiezen.